Słownik kodów CPV to podstawowe narzędzie dla instytucji organizujących zamówienia publiczne. W tym miejscu znajdziesz aktualne drzewo kodów wraz z ułatwiającą Ci pracę wyszukiwarką. Przy poszczególnych kodach CPV podane zostały przykładowe przetargi.

Kod CPV: Przetworzone jadalne części warzyw strączkowych

Kod:
15331150-3
Pełna nazwa:
Przetworzone jadalne części warzyw strączkowych

Kody o podobnym znaczeniu

Kod:
15331170-9
Pełna nazwa:
Warzywa mrożone
Kod:
15331150-3
Pełna nazwa:
Przetworzone jadalne części warzyw strączkowych
Kod:
15331140-0
Pełna nazwa:
Warzywa liściaste i kapustne
Kod:
15331130-7
Pełna nazwa:
Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa
Kod:
15331120-4
Pełna nazwa:
Przetworzone warzywa bulwiaste
Kod:
15331110-1
Pełna nazwa:
Przetworzone warzywa korzeniowe
Kod:
15331500-2
Pełna nazwa:
Warzywa konserwowane w occie
Kod:
15331400-1
Pełna nazwa:
Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
Kod:
15331100-8
Pełna nazwa:
Warzywa świeże lub mrożone