Słownik kodów CPV to podstawowe narzędzie dla instytucji organizujących zamówienia publiczne. W tym miejscu znajdziesz aktualne drzewo kodów wraz z ułatwiającą Ci pracę wyszukiwarką. Przy poszczególnych kodach CPV podane zostały przykładowe przetargi.

Kod CPV: Warzywa konserwowane i/lub puszkowane

Kod:
15331400-1
Pełna nazwa:
Warzywa konserwowane i/lub puszkowane

Kody o podobnym znaczeniu

Kod:
15331480-5
Pełna nazwa:
Warzywa tymczasowo zakonserwowane
Kod:
15331470-2
Pełna nazwa:
Kukurydza słodka
Kod:
15331460-9
Pełna nazwa:
Warzywa puszkowane
Kod:
15331450-6
Pełna nazwa:
Oliwki przetworzone
Kod:
15331430-0
Pełna nazwa:
Grzyby puszkowane
Kod:
15331420-7
Pełna nazwa:
Pomidory konserwowane
Kod:
15331410-4
Pełna nazwa:
Fasola w sosie pomidorowym
Kod:
15331500-2
Pełna nazwa:
Warzywa konserwowane w occie
Kod:
15331400-1
Pełna nazwa:
Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
Kod:
15331100-8
Pełna nazwa:
Warzywa świeże lub mrożone
Kod:
15333000-1
Pełna nazwa:
Warzywne produkty uboczne
Kod:
15332000-4
Pełna nazwa:
Przetworzone owoce i orzechy
Kod:
15331000-7
Pełna nazwa:
Warzywa przetworzone