Słownik kodów CPV to podstawowe narzędzie dla instytucji organizujących zamówienia publiczne. W tym miejscu znajdziesz aktualne drzewo kodów wraz z ułatwiającą Ci pracę wyszukiwarką. Przy poszczególnych kodach CPV podane zostały przykładowe przetargi.

Kod CPV: Przetworzone owoce i orzechy

Kod:
15332000-4
Pełna nazwa:
Przetworzone owoce i orzechy

Kody o podobnym znaczeniu

Kod:
15332400-8
Pełna nazwa:
Owoce konserwowane
Kod:
15332300-7
Pełna nazwa:
Przetworzone orzechy
Kod:
15332200-6
Pełna nazwa:
Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania
Kod:
15332100-5
Pełna nazwa:
Przetworzone owoce
Kod:
15333000-1
Pełna nazwa:
Warzywne produkty uboczne
Kod:
15332000-4
Pełna nazwa:
Przetworzone owoce i orzechy
Kod:
15331000-7
Pełna nazwa:
Warzywa przetworzone
Kod:
15330000-0
Pełna nazwa:
Przetworzone owoce i warzywa
Kod:
15320000-7
Pełna nazwa:
Soki owocowe i warzywne
Kod:
15310000-4
Pełna nazwa:
Ziemniaki i produkty z ziemniaków