Słownik kodów CPV to podstawowe narzędzie dla instytucji organizujących zamówienia publiczne. W tym miejscu znajdziesz aktualne drzewo kodów wraz z ułatwiającą Ci pracę wyszukiwarką. Przy poszczególnych kodach CPV podane zostały przykładowe przetargi.

Kod CPV: Przecier pomidorowy

Kod:
15331425-2
Pełna nazwa:
Przecier pomidorowy

Przykładowe przetargi dla kodu: 15331425-2

Zobacz wszystkie »

Kody o podobnym znaczeniu

Kod:
15331428-3
Pełna nazwa:
Sos pomidorowy
Kod:
15331427-6
Pełna nazwa:
Skoncentrowany przecier pomidorowy
Kod:
15331425-2
Pełna nazwa:
Przecier pomidorowy
Kod:
15331423-8
Pełna nazwa:
Pomidory puszkowane
Kod:
15331480-5
Pełna nazwa:
Warzywa tymczasowo zakonserwowane
Kod:
15331470-2
Pełna nazwa:
Kukurydza słodka
Kod:
15331460-9
Pełna nazwa:
Warzywa puszkowane
Kod:
15331450-6
Pełna nazwa:
Oliwki przetworzone
Kod:
15331430-0
Pełna nazwa:
Grzyby puszkowane
Kod:
15331420-7
Pełna nazwa:
Pomidory konserwowane
Kod:
15331410-4
Pełna nazwa:
Fasola w sosie pomidorowym